Getuigenissen

"Door deze Volg-Mij weekenden heb ik leren kijken door de ogen van Jezus naar anderen en naar mezelf. Het duurde even voordat ik doorkreeg dat ik hier echt helemaal voor mezelf mocht zijn. Toen ik doorkreeg dat Jezus mij iets wilde zeggen begon ik Zijn stem nog beter te verstaan. Ik voelde me innerlijk rustiger worden en begon te groeien, ik bloeide meer en meer open. Ik voel me nu veel steviger in mijn geloof en relatie met Jezus.
Klaar om mijn ervaring en het vuur dat ik mij brand, te delen met anderen zodat God ook het vuur in hen kan ontsteken.
Deze cursus is dan nu wel aan het einde, maar eigenlijk begint het nu pas.
Klaar om Jezus te volgen en geleerde dingen in praktijk te brengen en Zijn Liefde te verspreiden"
- Sandra de Kruijf


Wat anderen zeiden:

"De tijd bij Volg Mij is voorbij gevlogen. Het was een hele intensieve, soms heftige, maar mooie tijd, die zeer vruchtbaar was."


"De ministry tijden waren heel mooi. Het waren fijne momenten om met God bezig te zijn."


"Geweldige cursus!"


"De gesprekken in de deelgroep waren belangrijk. Je kan er je ervaringen uitspreken je hart luchten of iets meer de diepte in gaan."


"De workshops van Volg Mij zijn keileuk, een mooie aanvulling."


"Dank voor deze geweldige cursus Ik heb er erg van genoten. Ik keek er steeds naar uit!"


"Als ik ooit van betekenis kan zijn voor Volg Mij, bel me!"


"Volg Mij heeft mijn geloof verfrist en me aangemoedigd om tot daden te komen."


"Thema's van Volg Mij die mij bijzonder hebben geraakt zijn de lessen over wie God is en wie ik ben. En hoe wij met God om mogen gaan."


"De cursus heeft aan mijn verwachtingen voldaan. We zijn echt met God op weg gegaan, hebben stappen kunnen zetten en we mochten samen groeien."


"God is Calling, will you answer?!!"


"Door de cursus Volg Mij sta ik nu serieuzer in het geloof, minder als gewoonte- of cultuur-katholiek, en meer vanuit een vertrouwen dat ik dingen aan God kan overlaten."


"Ik vond de cursus heel positief. Veel dingen heb ik gehoord, waardoor ik ben gegroeid in mijn geloof en nog door kan groeien."


"Wat mij erg aanspraak was de les over de gaven van de Heilige Geest en hoe hiermee om te gaan!"


"Ik heb mensen zien opbloeien. Van gewone gelovigen zijn ze missionaire leerlingen geworden. Ze willen zich inzetten voor de kerk. Niet om zelf aan hun trekken te komen, maar om een positief verschil te maken."


"De les over de Heilige Geest vond ik belangrijk. En hoe Hij in alle dingen die wij meemaken aanwezig is."


"Het weekend over gaven en talenten en over de Heilige Geest sprong eruit. Ik ontdekte dat ik een eigen roeping heb en een plan voor mijn leven en dat ik uniek ben."


"Ik ben door volg mij gegroeid in mijn relatie met God. Hij is een persoonlijke God voor mij geworden. Ik kan tijd maken voor stilte en er is meer relatie met mijn Vader, God."


"Ik kijk positief terug op de cursus. Het was waardevol om zo systematisch met elkaar op weg te gaan en stappen te zetten."