Het Team

Piet Timmermans

Ik ben getrouwd en pleegvader van hele bijzondere kinderen. Ik ben RK-theoloog en werk inmiddels 27 jaar voor de kerk. In mijn vrije tijd ben ik musical-acteur. Les geven en nieuwe dingen verzinnen zijn helemaal 'mijn ding'.

Simone Klarenbeek

Ik ben Simone Klarenbeek. Ik ben getrouwd en heb 3 volwassen kinderen en 4 kleinkinderen. Ik was jarenlang werkzaam bij de KCV, kinderen, tiener en jongerenwerk. Nu heerlijk met pensioen. Werk nog steeds graag met jonge mensen.

Liesbeth Timmermans

Ik ben getrouwd, gezins- en jeugdcoach, ervaren pleegmoeder(oma) en fotografe, niet noodzakelijk in deze volgorde. Ik ben betrokken bij de PKN gemeente rond de dorpskerk in Eelde. Via Follow Me ben ik betrokken geraakt bij Volg Mij. Ik neem o.a. de aanmeldingen voor mijn rekening.

Daniel de Kruijf

In het dagelijks leven ben ik full-time BIM Modelleur bij een elektrotechnisch bedrijf. Vorig jaar heb ik meegedaan aan Follow-me (Volg Mij voor jongeren). Verder ben ik koster bij onze parochie en was ik actief bij Bidden en Vasten RK en bij de KCV. Bij Volg Mij doe ik o.a. de Techniek en ICT.

Shirley Zichem

Na de cursus vorig jaar hoorde ik de roepstem van de Heer: 'Volg Mij'. Daarom wil ik voor deze cursus Volg Mij 24 met dit team optrekken waarheen Zijn Geest mij leidt. Mijn droom? Met mijn lofprijsband 'The Gospel' de wereld rond!

Sandra de Kruijf

Ik mag moeder zijn van een geweldige zoon, en ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn. In onze parochie (Schoonhoven) ben ik nogal actief. In 2022/2023 nam ik zelf deel aan Volg-Mij. Nu neem ik verschillende taken op me o.a. rond de financiƫn en gastvrijheid.

Ine Stassen-Pouwels

Ik ben getrouwd en moeder en oma, betrokken bij de pastorale kerngroep van de KCV. Voor mijn pensionering was ik dierenarts. Deze cursus zal ik o.a. de contacten met de Abdij onderhouden, slaapplaatsen en de maaltijden en corvee regelen.