Het Team

Piet Timmermans (60)

Ik ben getrouwd en pleegvader van hele bijzondere kinderen.
Ik ben RK-theoloog en heb 25 jaar voor de kerk gewerkt. In mijn vrije tijd ben ik musical-acteur. Les geven en nieuwe dingen verzinnen zijn helemaal 'mijn ding'.

Frankwin Colijn

37 jaar jong en vader van 3 jongens.

Wij hebben als gezin een paar jaar in het buitenland gewerkt als zendelingen maar wonen nu in Den Haag. Ik hou erg van bordspelletjes, lofprijzen en een goed gesprek met een kloosterbiertje erbij.

Simone Klarenbeek

Ik ben Simone Klarenbeek, getrouwd met Gerard. We hebben 3 volwassen kinderen en 4 kleinkinderen. Ik was jarenlang werkzaam bij de KCV, kinderen, tiener en jongerenwerk. Nu heerlijk met pensioen. Werk nog steeds graag met jonge mensen.

Marjolein Klarenbeek

Over Marjolein

Bas van Pampus

Ik ben Bas (van Pampus), 54 jaar, bijna 25 jr getrouwd en vader van 4 zonen en 2 dochters. Heb ruim 20 jaar werkervaring in parochies en bisdom en ben nu werkzoekend. Mijn passie naast lekkere koffie😊 is Jezus, Ajax en Max, ik speel graag spelletjes en kijk Netflix.

Jan & Edith Jansen

Wij zijn Edith en Jan Jansen, ouders van 3 zonen en 2 dochters en opa en oma van 3 kleinkinderen en wonen in Waddinxveen. Alle kinderen zijn inmiddels uitgevlogen. Ik, Jan, heb zo'n 45 jaar in tuinbouw gewerkt en ben nu nog werkzaam als zzp'er. Naast de zorg voor de kinderen werkte Edith mee in ons bedrijf. Ook heeft zij nog een periode in de zorg gewerkt. Beide zijn we actief in onze parochie. Wij hebben dus nu min of meer onze handen vrij om nieuwe dingen op te pakken waar we veel zin in hebben. Wij gaan graag een stukje wandelen of fietsen.

Jan Alblas

Ik ben getrouwd met Marie-José, ben (schoon)vader van drie mooie dochters en hun mannen en opa van Caleb en Raphael. Ik ben werkzaam als technisch-administratief medewerker bij een bedrijf in zonnepanelen. In mijn vrije tijd lees, wandel en fotografeer ik graag. Met Marie-José heb ik twee en een half jaar in Oeganda gewoond en daar gewerkt in een kinderhuis. Verder zijn wij samen actief in onze kerk, bezoeken we elke twee weken onze huiskring en leiden we een kring voor jongvolwassenen.

Lenette Broer

Ik ben een 56 jarige moeder van drie volwassen kinderen waarvan de jongste (22 jaar) nog thuis woont en ben oma van 5 schitterende kleinkinderen. Ik ben o.a. graag op verschillende manieren creatief /kunstzinnig bezig en ook wandel ik graag door het rustgevende Zeeuwse landschap waar ik woon.